Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023

Μουσείο Τηλεπικοινωνιών ΟΤΕ

 Μουσειοπαιδαγωγικές δωρεάν δράσεις

Mια νέα χρονιά γεμάτη προκλήσεις ξεκινά  το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών με νέα εκπαιδευτικά προγράμματα και δράσεις για σχολεία και οικογένειες!
Με βασικούς πυλώνες την κοινωνία, το περιβάλλον και την εξωστρέφεια, τόσο στο χώρο του Μουσείου, όσο και διαδικτυακά για να συνδεθείτε σε μια ξεχωριστή εμπειρία δημιουργίας και εξερεύνησης!
Με μήνυμα «Το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών δεν είναι μόνο Μουσείο», το Μουσείο συνεχίζει και φέτος να αλλάζει µορφή και να µετατρέπεται κάθε φορά σε κάτι διαφορετικό! Γίνεται Θέατρο, Ακαδηµία τέχνης, Stem Εργαστήρι,  Εργαστήρι Πηλού, Ψηφιδογραφίας & Πλεξίματος, Γκαλερί, Ταχυδροµείο, Game Show, Εργαστήρι Storytelling & Re-use Lab!
Με το πρωτότυπο online εικαστικό εργαστήρι «Τηλεγράφημα από το Μουσείο», το Μουσείο συνεχίζει για τρίτη χρονιά το διαδικτυακό του ταξίδι στα αποµακρυσµένα δημοτικά σχολεία της περιφέρειας και στα σχολεία της ομογένειας σε διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες ! 
Οι δράσεις ξεκινούν τον Οκτώβριο και διαρκούν έως και τον Μάιο. Η δε συμμετοχή σε όλες τις δράσεις του Μουσείου είναι δωρεάν!
Οι ώρες λειτουργίας είναι: Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-17:00 και μία Κυριακή κάθε μήνα        10:00-17:00, (τελευταία είσοδος στις 16:00).
Το μουσείο βρίσκεται στην Νέα Κηφισιά, οδός Πρωτέως 25 και το τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 6110299
Πατήστε ΕΔΩ για να εξερευνήσετε τα προγράμματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου