Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023

Θαυμάσιος περίπατος

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ «ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ»

Ένα από τα πιο γνωστά πάρκα της Ελλάδας το «Ellinikon Experience Park» επισκέφθηκαν οι μαθητές του 3ου Γυμνασίου Γλυφάδας, την ηλιόλουστη Τετάρτη 15 Νοεμβρίου. Μια έκταση 70 στρεμμάτων που πρόσφερε την δυνατότητα στα παιδιά να γυμναστούν, να χαλαρώσουν και να έρθουν σε επαφή με τη φύση. 
Ο χώρος είναι εξαιρετικά φτιαγμένος και ελκυστικός! Προσφέρει πολλές δυνατότητες να ξεφύγεις από την καθημερινότητα! 
 Η παιδική χαρά ή παιδικό δάσος ήταν  ο πιο θελκτικός χώρος. Ανάμεσα σε δέντρα υπήρχαν κατασκευές που κυριολεκτικά δημιουργούσαν βιώματα περιπέτειας. 
Η φύση ήταν πανέμορφη και έπαιζε αποκλειστικό ρόλο στην ομορφιά του τοπίου. Δημιουργούσε περιβάλλον επικοινωνίας και χαλάρωσης, αυτό που  ο περιορισμένος χρόνος των διαλειμμάτων στο σχολείο δεν βοηθά.
Ενδιαφέρουσα ήταν και η ξενάγηση στο «μουσείο» του πάρκου, όπου παρουσιαζόταν η αξιοποίηση της έκτασης του αεροδρομίου Ελληνικού και της Αεροπορικής βάσης. Σταδιακά στην  τεράστια έκταση θα συνυπάρχουν σπίτια, ουρανοξύστες, εμπορικά κέντρα, έκταση 2000 στρεμμάτων πρασίνου και αναψυχής, αμμώδης παραλία, ποδηλατόδρομοι, χώροι περιπάτου, λιμάνι, παραλία και καζίνο.
Ο δεύτερος περίπατος τα είχε όλα, ηλιόλουστη μέρα σε ένα θαυμάσιο χώρο πρασίνου και αναψυχής. Ήταν μία εκδρομή η οποία πέρασε τόσο ευχάριστα αλλά και πόσο γρήγορα έφυγε ο χρόνος, που ήταν γεμάτος με ωραίες εικόνες και απολαυστικές στιγμές.
Η πλουσια φωτοειδησεογραφία των 28 εικόνων  είναι ΕΔΩ

ΠΑΥΛΟΣ ΠΡΟΚΑΖΙΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου