Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΣ



ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΡΙ

Από μέρες είχανε ενημερωθεί οι μαθητές για την εκδρομή που θα γινόταν την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου. Το μεγάλο άγχος όλων των παιδιών ήταν μήπως ο καιρός την ημέρα αυτή είναι βροχερός και αυτό γιατί η εκδρομή θα γινόταν σε εξωτερικό χώρο.


Ευτυχώς την συγκεκριμένη μέρα ο καιρός ήταν σύμμαχος. Το ραντεβού με τα πούλμαν ήταν για τις 8:30 το πρωί. Τα παιδιά του σχολείου μετά την πρωινή προσευχή και την σχετική προετοιμασία (αγορές από το κυλικείο, μπάλες κ.ά) επιβιβάστηκαν στα λεωφορείο κατά τάξεις. Μαζί και οι καθηγητές μας.
Φτάνοντας στον προκαθορισμένο χώρο στο Καβούρι, κατεβήκαμε προσεχτικά και σκορπίσαμε στην περιοχή. Το τοπίο πανέμορφο: τα δέντρα, οι θάμνοι, η θάλασσα….
Το Καβούρι αυτή η όμορφη παραθαλάσσια περιοχή, περίμενε τους μαθητές να απολαύσουν  αυτήν την υπέροχη και ηλιόλουστη ημέρα και να περάσουν ξένοιαστες στιγμές. Μερικά παιδιά εξερεύνησαν την περιοχή, άλλα παίζοντας στη φύση ή ρεμβάζοντας αυτήν την εξαιρετική θέα στη θάλασσα, άλλα κάνανε βόλτες δίπλα στην παραλία φτάνοντας μέχρι τα χρωματιστά βράχια. Το ποδόσφαιρο, το βόλεϊ στην παραλία, η τσουλήθρα και οι κούνιες στην παιδική χαρά, το κυνηγητό αλλά και το κρυφτό  δεν έλειψαν από τις ασχολίες των παιδιών. Δύο μαθητές με τις κιθάρες τους έπαιξαν αγαπημένα τραγούδια. Κάποιοι  προτίμησαν την καφετέρια για να απολαύσουν το χυμό ή το τοστάκι τους ή το καφεδάκι τους (καθηγητές).
Τα παιδιά είχαν άψογη συμπεριφορά και το χαμόγελο δεν έφυγε από τα χείλια τους! Η ώρα πέρασε πολύ γρήγορα και όμορφα παίζοντας , μιλώντας και διασκεδάζοντας στη φύση μέχρι που ήλθε η ώρα της αναχώρησης για το σχολείο.

Μάριος Καγγέλης, Στράτος Στρατηγέλλης, Αλέξανδρος Στεργίου, Μιχάλης Σωτηρόπουλος

ΦΩΤΟΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ 



















 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου