Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Λόγω εκλογών

ΛΗΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ

Οι εκλογικές αναμετρήσεις του Μαΐου επιφέρουν αλλαγές στο πρόγραμμα λειτουργίας των Γυμνασίων και Λυκείων. Ειδικότερα:

Τα μαθήματα στα γυμνάσια σταματούν την Τετάρτη 29 Μαΐου και στα λύκεια την Τετάρτη 22 Μαΐου, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας.
Υπάρχουν και δύο τετραήμερα αργίας,  λόγω εκλογών! 
Τα σχολεία,δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια, είναι κλειστά από 24 έως και 27 Μαΐου για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές και τις Ευρωεκλογές που διεξάγονται την Κυριακή 26 Μαΐου.
Τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν από 31 Μαΐου έως και 3 Ιουνίου, αν δεν έχει εκλεγεί δήμαρχος ή περιφερειάρχης κατά την πρώτη εκλογική αναμέτρηση, λόγω των επαναληπτικών εκλογών που η διεξαγωγή τους γίνεται την Κυριακή 2 Ιουνίου.
Οι γραπτές εξετάσεις του γυμνασίου διεξάγονται από την Πέμπτη 30 Μαΐου έως την Πέμπτη 6 Ιουνίου.Για τους δικαιολογημένα απόντες μαθητές οι εξετάσεις πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί έως τη Δευτέρα 10 Ιουνίου. Τα αποτελέσματα της εξεταστικής περιόδου πρέπει να έχουν εκδοθεί το αργότερο μέχρι την Τρίτη 11 Ιουνίου.
Οι έλεγχοι προόδου του δευτέρου τετραμήνου  επιδίδονται κατά το διάστημα από 29 Μαΐου έως 11 Ιουνίου, με απόφαση του συλλόγου διδασκόντων.
Η δεύτερη εξεταστική περίοδος διενεργείται εντός του τρίτου δεκαημέρου του Ιουνίου, που αρχίζει την Πέμπτη 20 Ιουνίου. Τα αποτελέσματα της εν λόγω εξεταστικής περιόδου εκδίδονται το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 26 Ιουνίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου