Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

Την Τρίτη στο «Μελίνα Μερκούρη»

ΖΩ(Η) ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ!

Το θεατρικό έργο «Ζω (η) ένα θαύμα», δημιούργημα της θεατρικής ομάδας του 3ου Γυμνασίου Γλυφάδας, παρουσιάζεται στο κινηματοθέατρο «Μελίνα Μερκούρη» (Ανατολικής Ρωμυλίας 127), την Τρίτη 7 Μαΐου, στις 6:00 το απόγευμα, με ελεύθερη είσοδο. Πρόκειται για ολοκληρωμένο έργο που έχει λάβει τρία βραβεία και πραγματεύεται με επιτυχημένο χιούμορ το θαύμα της ενδομήτριας ζωής.

Ένας καινούριος Άνθρωπος πρόκειται να γεννηθεί και τα όργανα λίγο πριν την γέννα βρίσκονται σε εγρήγορση λόγω προεκλογικού αγώνα! Δυο ερυθρά αιμοσφαίρια ταξιδεύουν αναζητώντας τον καταλληλότερο αρχηγό!  Από σύστημα σε σύστημα μαθαίνουν τις λειτουργίες τους αλλά και τους διάφορους τύπους πολιτών – πολιτικών. Τέλος οι θεατές «ψηφίζουν»  τον πιο απαραίτητο.
Το υπέρτατο αυτό αγαθό σχετίζεται με αρετές που τις έχουν ανάγκη και τις επιδιώκουν και στην κοινωνία τους οι άνθρωποι, όπως είναι η συνεργασία, η αγάπη, η δημοκρατία. Πρόκειται για ολοκληρωμένο και όχι δήθεν έργο το οποίο προσφέρει ψυχαγωγία. Στηρίζεται στο σενάριο της καθηγήτριας Αικατερίνης Μαρίας Ρόζη, στις χορογραφίες της εκπαιδευτικού Ζαφειρίας Παπαδημητρίου, στο τραγούδι και στη ζωντανή μουσική σε συνθέσεις της μαθήτριας Μαρίας Σιαπατόρη και στην υποκριτική τέχνη των μαθητών –ηθοποιών!
Σχετικές δημοσιεύσεις βρίσκονται ΕΔΩ και ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου