Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

Εμπνευσμένες διακοπές

 ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

Οι καλοκαιρινές διακοπές για τους μαθητές ξεκίνησαν και διαρκούν μέχρι την έναρξη των μαθημάτων της νέας σχολικής χρόνιας, το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου. Χρονικό διάστημα, ας γίνει, υπέρβασης της καθημερινότητας!
Πρόσφορο διάστημα που οι καθημερινές δραστηριότητες του σχολείου λειτουργούσαν περιοριστικά. Να διατεθεί περισσότερος χρόνος να βρεθείτε με τους φίλους, να γνωρίσετε τον τόπο σας, να απολαύσετεε τις ομορφιές του.
Η χαλάρωση του καλοκαιριού προσφέρεται και για διάβασμα, εννοείται όχι σχολικών βιβλίων. Προτάσεις βιβλίων υπάρχουν στο Διάλειμμα που διευκολύνουν την επιλογή. Προσφέρεται και για θερινό κινηματογράφο, το CINE-ΜΑΡΙΛΕΝΑ της Τερψιθέας κάνει καλές επιλογές έργων και ο χώρος του φροντισμένος. Με τους γονείς ή με την παρέα  απολαμβάνετε την ταινία της αρεσκείας σας κάτω από τον έναστρο ουρανό! Υπάρχουν ανοιχτοί χώροι στους οποίους διοργανώνονται συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις, επιλέγονται αυτές που παράγουν πολιτισμό και πηγαίνετε να ψυχαγωγηθείτε. Να έχετε υπόψη ο δήμος  διοργανώνει αξιόλογες συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις. 
Η Γλυφάδα αποτελεί ευρύτερο πόλο έλξης  διότι προσφέρει πλήθος προτάσεων ψυχαγωγίας. Από περίπατο στο βουνό ή την παραλία, ποδηλατάδα, κολύμπι σε φροντισμένες παραλίες μέχρι και καταστήματα που ικανοποιούν ποικιλία απολαύσεων.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ και  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΣΣ. Το Διάλειμμα συνεχίζει με καθημερινές αναρτήσεις και το διάστημα των Θερινών διακοπών με ενδιαφέρουσες αναρτήσεις και με προτάσεις ψυχαγωγίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου