Τρίτη 2 Απριλίου 2019

Αξιοπρόσεκτη θεατρική παράσταση

Ζω(ή) ένα θαύμα!!!

Η θεατρική ομάδα του 3ου Γυμνασίου Γλυφάδας παρουσιάζει το ενδιαφέρον θεατρικό έργο, «Ζω(ή) ένα θαύμα!!!», στο θέατρο της Ελληνογερμανικής Αγωγής, στην Παλλήνη, την Κυριακή 7 Απριλίου, στις 12:30, με ελεύθερη είσοδο.

Μια παράσταση που συνδυάζει το πηγαίο χιούμορ, την υψηλή αισθητική  και την μάθηση.
Βρισκόμαστε μία ώρα πριν ένας καινούριος Άνθρωπος γεννηθεί! Το θαύμα της ζωής! Φανταστείτε να μπορούσαμε να ρίξουμε μια ματιά εκεί στο έμβρυο! Στα όργανα! Στους μηχανισμούς που αναπτύσσονται! Στο θαύμα της δημιουργίας!!!
Τα συστήματα, τα όργανα που συμμετέχουν είναι σε εγρήγορση λόγω προεκλογικού αγώνα. Τις δημοκρατικές διαδικασίες τις συναντάς παντού!!! Δυο ερυθρά αιμοσφαίρια ταξιδεύουν αναζητώντας τον καταλληλότερο αρχηγό! Ψηφίστε μαζί μας τον πιο απαραίτητο, μην αφήνετε την ψήφο σας να πάει χαμένη! Θυμηθείτε τον Κλεισθένη!!! Τα υπόλοιπα στην σκηνή!...
Πρωταγωνιστούν μια πλειάδα μαθητών που αποδίδουν τον ρόλο τους με ευσυνειδησία ηθοποιού. Η εξαίρετη μουσική είναι δημιούργημα της μαθήτριας Μαρίας Σιαπατόρη.  Οι εμπνευσμένες χορογραφίες είναι της καθηγήτριας Ζαφειρίας Παπαδημητρίου. Το προσεγμένο σενάριο και τα ποιήματα που αγγίζουν το θέμα με ευαισθησία είναι της καθηγήτριας Αικατερίνης Ρόζη.
Η θεατρική της παράσταση παρουσιάζεται στο πλαίσιο της δράσης «Μαθαίνοντας επιστήμη μέσα από το θέατρο». Μια πρωτοβουλία της Science View σε συνεργασία με το τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας. 
Είναι η τέταρτη συμμετοχή του 3ου Γυμνασίου Γλυφάδας και οι προηγούμενες παραστάσεις έχουν βραβευτεί! 
Σχετικές δημοσιεύσεις βρίσκονται ΕΔΩ , ΕΔΩ  και ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου