Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022

ΕΠ-ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

 ΟΡΓΙΖΕΣΤΕ ΑΛΛΑ ΜΗΝ… ΑΔΙΚΕΙΤΕ

Κατέστρεψαν κάποιοι τους ιστούς και το δίχτυ του βόλεϊ του 3ου Γυμνασίου Γλυφάδας, την περασμένη εβδομάδα. Εκτόνωσαν οι δράστες την οργή τους στον πιο πρόσφατο αθλητικό εξοπλισμό. Πράξη που φανερώνει την οπισθοδρομική και ακαλαίσθητη δραστηριότητά τους.
Τα πρόσωπα αυτά με την ενέργειά τους χρησιμοποίησαν με αρνητικό τρόπο την επιθετικότητα και την σύγκρουση που έχει φωλιάσει μέσα τους. Δύο φυσιολογικές αντιδράσεις που μεταχειρίστηκαν με απαξιωτικό, με ανάρμοστο, μη επαναστατικό τρόπο. Το δείχνει το αποτέλεσμα που ήταν να δυσαρεστήσουν τους μαθητές του σχολείου.
Η αλλαγή της κοινωνίας γίνεται μόνο από ανθρώπους που είναι συνειδητοποιημένοι, οι οποίοι γνωρίζουν που ζουν, πως ζουν και πως επιθυμούν να ζήσουν. Λειτουργούν με την πειθώ και επιδιώκουν την αφύπνιση των αδιάφορων και των καταπιεσμένων. Αποφεύγουν ενέργειες που ενισχύουν το σύστημα, το οποίο εκμεταλλεύεται τις άστοχες πράξεις για να περιορίσει τις ελευθερίες και τα δικαιώματα των μη προνομιούχων. Λειτουργεί η άλογη συμπεριφορά ως συνεργός καταπιεστικών μηχανισμών ενάντια στο λαό. Η λαϊκή σοφία ορίζει ότι το ψωμί τρώγεται εύκολα με το μέλι παρά με το ξύδι. 
Η πράξη σας εκφοβίζει και θυματοποιεί τα παιδιά που ήταν δέκτες της καταστρεπτικής σας ενέργειας. Τους δημιουργείται σύγχυση, βρισκόμενα ανάμεσα στην «Σκύλλα και την Χάρυβδη» αναζητώντας τον «Οδυσσέα» να τους οδηγήσει προς την επιθυμητή πορεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου