Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022

Της Κατοχής...

ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

Το σπουδαίο διήγημα της ελληνικής λογοτεχνίας, «Κρίσιμες στιγμές», της Γαλάτειας Καζαντζάκη, μεταφέθηκε με τη μορφή μίνι σειράς στην ΕΡΤFLIX, με εξαιρετικούς συντελεστές και ηθοποιούς.
Στην καρδιά της γερμανικής Κατοχής, στα δύσκολα και ταραγμένα χρόνια που σφράγισαν ανεξίτηλα τη ζωή μιας ολόκληρης γενιάς, η ζωή ενός ζευγαριού αστών, του Δημήτρη και της Ντόρας Καλλιγέρη, αλλάζει ριζικά. Για την κυρία Ντόρα, η μία αποκάλυψη διαδέχεται την άλλη. Πρόσωπα που την εντυπωσιάζουν έρχονται στο σπίτι. Καταστάσεις εναλλάσσονται. Από τη μία την τρομάζουν και από την άλλη τη γεμίζουν με ενθουσιασμό και ελπίδα. Κάποια στιγμή έρχεται και το δράμα, που θα σφραγίσει την ύπαρξή της.
Πρωταγωνιστούν: Άκης Σακελλαρίου, Τάνια Τρύπη, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Γκέλια, Μιχάλης Μαρκάτης, Εύρη Σωφρονιάδου, Michael Seibel, Νεκτάριος Φαρμάκης, Σωτήρης Αντωνίου, Λευτέρης Λουκαδής, Στεφανί Καπετανίδη, Λευτέρης Δημηρόπουλος, Νίκος Καρδώνης, Ελίτα Κουνάδη, Γιώργος Φλωράτος, Μαρία Παπαφωτίου, Μιχαήλ Άνθης, Δημήτρης Πελέκης, Ειρήνη Βακάκη, Θοδωρής Σκυφτούλης, Βαγγέλης Σαλευρής, Κατερίνα Μπαλτατζή, Μιχάλης Καλιότσος, Αλέξανδρος Ιωαννίδης, Τριαντάφυλλος Πατήρης, Θανάσης Κρομλίδης, Δέσποινα Γιαννοπούλου. Σκηνοθεσία: Μανούσος Μανουσάκης. Διασκευή σεναρίου: Σταύρος Αβδούλος, Ειρήνη Ριτσώνη.

Πως συνδέεστε από Τηλεόραση ή Υπολογιστή

Η σειρά αποτελείται από τέσσερα επεισόδια και μπορείτε να το δείτε από την  υβριδική ΕΡΤ (ΕΡΤFLIX) που λειτουργεί μόνον μέσω κανονικής κεραίας. Συνδέεστε πατώντας το κόκκινο κουμπί του τηλεχειριστήριου όταν είστε συνδεδεμένοι με κρατικό κανάλι. Την αναζητείτε στο θέμα Ελληνικές σειρές. 
Μέσω οθόνης υπολογιστή πατήστε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου