Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

Στο αθλητικό κέντρο Αργυρούπολης

Δεύτερος περίπατος της χρονιάς


Μια χαρούμενη ημέρα για όλους τους μαθητές του 3ου Γυμνασίου Γλυφάδας ήταν η Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου, καθώς πραγματοποιήθηκε ο δεύτερος περίπατος της χρονιάς. Πολύς καιρός είχε περάσει από την τελευταία φορά που οι μαθητές πήγαν εκδρομή. 
Οι εγκαταστάσεις του Αθλητικού κέντρου Αργυρούπολης (Α.Ο.Ν.Α.), που βρίσκονται δίπλα από το σχολείο φιλοξένησαν τα παιδιά, οι οποίες είναι οργανωμένες, ευρύχωρες και καθαρές. Χαρές και γέλια γέμισαν τον χώρο και φυσικά δεν έλειψε το παιχνίδι. 
Ήταν μια ηλιόλουστη μέρα, ευκαιρία για τα παιδιά να αθληθούν παίζοντας ποδόσφαιρο, τέννις και βόλεϊ. Πολλοί, απείχαν από τα αθλήματα διαλέγοντας να παίξουν επιτραπέζια παιχνίδια ή περπατώντας γύρω από το γήπεδο. Μια άλλη επιλογή των μαθητών ήταν απλώς να καθίσουν και να συζητήσουν με τους φίλους τους.
Τα παιδιά ευχαριστήθηκαν πολύ αυτή τη μέρα καθώς ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα από το σχολικό τους πρόγραμμα για να παίξουν και να συναναστραφούν.  Ένιωσαν συναισθήματα χαράς, ευτυχίας και ελευθερίας μετά από μια δύσκολη περίοδο λόγω των μέτρων κατά του
κορωνοϊού. Ήταν μια πολύ επιτυχημένη εκδρομή που την απόλαυσαν μαθητές και καθηγητές!


ΧΑΡΗΣ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΙΜΙΛΙΑ ΚΑΠΛΑΤΖΗ
Φωτοειδησεογραφία: ΜΕΛΙΝΑ ΛΑΓΓΟΥΣΗ, ΑΙΜΙΛΙΑ ΚΑΠΛΑΤΖΗ, ΧΑΡΗΣ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΦΩΤΟΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου