Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Πέρασαν όμορφα

 Αθλητικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου

Το 3ο Γυμνάσιο Γλυφάδας δημιούργησε έναν γεμάτο ενέργεια περίπατο στο Φλοίσβο. Οι μαθητές επισκέφτηκαν το Αθλητικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου, με σκοπό να αθληθούν, αλλά και να ξεκουραστούν από την  σχολική καθημερινότητα. 

Αν και ο καιρός στην αρχή είχε τις ακεφιές του, κατά τη διάρκεια της εκδρομής επέτρεψε στους μαθητές να την απολαύσουν με δυνατό ήλιο και πολλή ζέστη.
Τα παιδιά όταν έφτασαν στο αθλητικό κέντρο άρχισαν να ψάχνουν το κατάλληλο γήπεδο για το άθλημα που έχουν επιλέξει. Κυρίως, προτίμησαν ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλει, αλλά και τα μονόζυγα που υπήρχαν. Γύρω από το γήπεδο του ποδοσφαίρου υπήρχε ένα γήπεδο στίβου. Τα κορίτσια κυρίως έπαιξαν βόλεϊ ή ασχολήθηκαν με τα μονόζυγα. Τα αγόρια αφοσιώθηκαν περισσότερο στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ αλλά και στα μονόζυγα. Όσοι μαθητές δεν ενδιαφέρονταν για τα συγκεκριμένα αθλήματα, μπορούσαν να τρέξουν ή να περπατήσουν στο γήπεδο στίβου. 
Το αποτέλεσμα ήταν οι μαθητές να ευχαριστηθούν και να περάσουν όμορφα τις ώρες παραμονής  τους στο Αθλητικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου.

Μαριάμ Φουντά, Δήμητρα Μαρκοπούλου

ΦΩΤΟΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου