Δευτέρα 7 Μαρτίου 2022

Με χορούς κυκλωτικούς!

 Η ΕΞΑΨΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ 
 
Η τελευταία σχολική μέρα πριν τη λήξη των αποκριών, η Παρασκευή 4 Μαρτίου, είναι η μέρα, υπό φυσιολογικές συνθήκες βέβαια, του  πάρτι για τους μαθητές. Δυστυχώς, λόγω κορωνοϊού, και φέτος ήταν προγραμματισμένη σαν μια συνηθισμένη ημέρα μαθημάτων.  
Φυσικά, τα παιδιά ήθελαν την γιορτή να μπουν λίγο περισσότερο στο πνεύμα της Αποκριάς, να διασκεδάσουν.
Το γιορτινό πρωινό ξεκίνησε όταν εμφανίστηκε το 3ο Λύκειο  Γλυφάδας, με το οποίο το 3ο Γυμνάσιο μοιράζεται το προαύλιο με εύθυμη διάθεση.  Πολλοί μαθητές ήταν μασκαρεμένοι με περίεργες και πρωτότυπες στολές, άλλοι με χρωματιστές περούκες και ήταν άφθονη η χρήση σε σερπαντίνες, κομφετί και  καραμούζες. Φυσικά συμμετείχαν και μαθητές του γυμνασίου
 που είχαν φέρει διάφορα αξεσουάρ, όπως στέκες και πέρουκες.  Όλα αυτά έκαναν τα διαλείμματα πιο ευχάριστα και έφεραν το χαμόγελο στα χείλη. 
Την δεύτερη ώρα, μεταμφιεσμένοι μαθητές του λυκείου έκαναν επισκέψεις στις αίθουσες του γυμνασίου φέρνοντας την χαρά και στις τάξεις. 
Στο τρίτο  διάλειμμα το κέφι κορυφώθηκε! Μαθητές απ’ όλες τις τάξεις και καθηγητές άρχισαν να χορεύουν στο ρυθμό της μουσικής που έπαιζαν τα μεγάφωνα του λυκείου. Στον ήχο λαϊκών τραγουδιών έως και διάσημα ξένα τραγούδια όπως το “Never gonna give you up” του Rick Astley. 
 Αν και η γιορτή ήταν σύντομη, όλοι διασκέδασαν  τόσο, που φάνηκε να διαρκεί αρκετή ώρα.

ΜΕΛΙΝΑ ΛΑΓΓΟΥΣΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΗΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου