Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

3ο Γυμνασίο Γλυφάδας

Τουρνουά Ποδοσφαίρου 

Το άνοιγμα των σχολείων μετά το Πάσχα έφερε ευχάριστα νέα στους μαθητές του 3ου Γυμνασίου Γλυφάδας. Ένα από αυτά είναι το τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργάνωσε το σχολείο και συντόνισε η γυμνάστρια, Χρύσα Γεωργακάκη και διενεργήθηκε  ανάμεσα στα τμήματα. Οι ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις διεξήχθηκαν στο σύγχρονο γήπεδο 5Χ5 με συνθετικό χλοοτάπητα νέας γενιάς που διαθέτει το σχολείο.
 Οι νικητές των αγώνων, που πραγματοποιήθηκαν στις 3, 4 και 6 Μαΐου, προκρίθηκαν στους ημιτελικούς, με τους νικητές αυτών να περνάνε στον μεγάλο τελικό.  
Στον τελικό, την Τετάρτη 11 Μαΐου, συναντήθηκαν οι ομάδες του Γ3 και του Β1, κατά κοινή ομολογία ήταν οι πιο πλήρεις ομάδες. Η ποδοσφαιρική αναμέτρηση ήταν κυριολεκτικά ντέρμπι, στο οποίο συνυπήρχαν ο ενθουσιασμός, οι ωραίες φάσεις, τα θαυμάσια γκολ  και η  ένθερμη κερκίδα που κυριολεκτικά βίωνε τον αγώνα συμμετέχοντας με παροτρύνσεις. Νικήτρια η ομάδα του Β1 με σκορ 5-4 και η επιτυχία της ευνοήθηκε από την πιο  λειτουργική ομαδικότητα  που παρουσίασε!
Σκοπός του τουρνουά ήταν οι μαθητές να ψυχαγωγηθούν και να προαγάγουν αξίες και αρχές όπως η συνεργασία, η ομαδικότητα, η δημιουργικότητα μέσα από το παιχνίδι, καθώς και η ευγενής άμιλλα μεταξύ των αθλητών-μαθητών.

ΧΑΡΗΣ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΦΩΤΟΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου