Τρίτη 10 Μαΐου 2022

Ενδιαφέρουσα εκδήλωση

ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Το Διεθνές Ινστιτούτο για την Κυβερνοασφάλεια (CSI Institute) διοργανώνει ημερίδα για την ορθή χρήση του διαδικτύου με εισηγητές τους: Παναγιώτη Θεοδωρικάκο (Υπουργός Προστασίας του Πολίτη) , Μανώλη Σφακιανάκη (Αντιστράτηγος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ.)  και Καλλιόπη Ιωάννου (Καθηγήτρια εγκληματολογίας, Γενική Διευθύντρια του Ινστιτούτου), στο θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» (Ανατολικής Ρωμυλίας 123), την Πέμπτη 12 Μαΐου, στις 6:00 το απόγευμα, με ελεύθερη είσοδο.
Το θέμα της ημερίδας είναι: «Κίνδυνοι και κανόνες ασφαλείας στο διαδίκτυο. Πώς να προστατέψετε τα παιδιά σας», και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.
Το Διεθνές Ινστιτούτο για την Κυβερνοασφάλεια, είναι μη Κερδοσκοπικός και μη Κυβερνητικός οργανισμός, που ιδρύθηκε από τον δημιουργό της Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ., Μανώλη Σφακιανάκη.  Δραστηριοποιείται στην  ενημέρωση για την ορθή χρήση του διαδικτύου που αποτελεί ασπίδα προστασίας σε μία ψηφιακή κοινωνία όπου τα πάντα αλλάζουν.
Η επιμορφωτική αυτή διαδικασία για την προώθηση και εγκαθίδρυση της «φωτεινής» πλευράς του διαδικτύου στις ζωές μας απευθύνεται σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς. Ζητείται από τους ενδιαφερόμενους να παρακολουθήσουν την εκδήλωση να συμπληρώσουν φόρμα συμμετοχής, μέχρι και την Τρίτη 10 Μαΐου και να σταλεί στο e-mail:info@csii.gr
Περισσότερες πληροφορίες δίδονται τηλεφωνόντας στο: 215 215 1011 και μέσω του e-mail: info@csii.gr

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΟΝΕΑ/ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΑΘΗΤΗ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου