Κυριακή 15 Μαΐου 2022

Παραλίες Γλυφάδας

 Ελεύθερες, όμορφες και φροντισμένες 

Ο καλοκαιριάτικος καιρός 
οδηγεί προς αμμουδιά, θάλασσα, κολύμπι, ηλιοθεραπεία, παιχνίδια με ρακέτες και μπάλα… Σε κατευθύνει στις φροντισμένες παραλίες της Γλυφάδας! 
Παραλίες βγαλμένες από κάποιο εξωτικό νησί, με νερά γαλαζοπράσινα, φρέσκια άμμο και όλες τις απαραίτητες υποδομές που τις κάνουν λειτουργικές. Παραλίες βραβευμένες με γαλάζιες σημαίες, ελεύθερες, χωρίς την παραμικρή χρέωση και προσβάσιμες σε όλους. Η «Γαλάζια Σημαία» αποτελεί το πλέον αναγνωρίσιμο και διαδεδομένο διεθνώς οικολογικό σύμβολο ποιότητας στον κόσμο, με αυστηρούς κανόνες ασφαλείας και υγιεινής.
Η φυσική ομορφιά της Γλυφάδας με την φροντίδα του Δήμου δημιουργούν το καλοκαίρι τις όμορφες συνθήκες για τους κολυμβητές. Καλαίσθητες ομπρέλες τοποθετημένες σε μεγάλη απόσταση η μία από την άλλη, ντουζιέρες, αποδυτήρια, διάδρομοι, καθιστικά, θέσεις στάθμευσης και δύο Seatrac που διευκολύνουν  τα άτομα με αναπηρία να έχουν  πρόσβαση στο νερό .
Όλα αυτά συνθέτουν την εικόνα του οργανωμένου παραλιακού μετώπου της Γλυφάδας που προσελκύει υψηλό αριθμό επισκεπτών από όλη την Αττική. 
Όλα φροντισμένα, νοικοκυρεμένα!

1 σχόλιο: