Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Ανοικτό Πανεπιστήμιο Γλυφάδας -εαρινή περίοδος

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΔΙΑΠΡΕΠΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ

Η εαρινή περίοδος του Δημοτικού Ελεύθερου Ανοικτού Πανεπιστημίου Γλυφάδας (ΔΕΑΠ) αρχίζει! Ο  σπουδαίος θεσμός παιδείας και πολιτισμού, με δωρεάν συμμετοχή, ξεκινά την Δευτέρα 4 Μαρτίου και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 10 Ιουνίου. Περιλαμβάνονται δέκα εκλαϊκευμένες και σπουδαίες διαλέξεις που εισηγούνται διαπρεπείς ειδικοί επιστήμονες.
Αποσκοπεί στην δια βίου μάθηση η οποία συνδέεται με τον εμπλουτισμό των γνώσεων και την βελτίωση των δεξιοτήτων ενός ανθρώπου σε προσωπικό, κοινωνικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο.
Τα μαθήματα - διαλέξεις του ΔΕΑΠ πραγματοποιούνται στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο "Μελίνα Μερκούρη" (Γ. Γεννηματά και Ανατ. Ρωμυλίας 123, Άνω Γλυφάδα) κατά κανόνα  Δευτέρα, (αναλυτικά το πρόγραμμα). Η διάρκειά τους είναι μιάμισης ώρας, από τις 7:00 έως τις 8:30 το βράδυ. Για την παρακολούθηση των διαλέξεων χρειάζεται εγγραφή (ΕΔΩ).
Προτεραιότητα στη συμμετοχή έχουν οι δημότες και οι κάτοικοι Γλυφάδας, ανεξαρτήτως εισοδήματος και ηλικίας, εφόσον έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος και είναι απόφοιτοι Λυκείου. 
Στη λήξη κάθε εξαμήνου χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης σε όσους παρακολουθήσουν το σύνολο των μαθημάτων – διαλέξεων, με δικαίωμα δύο απουσιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου