Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024

Καρναβάλι Γλυφάδας

 ΛΟΥΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΓΗ

Με πολύ μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το σχολικό καρναβάλι του Δήμου Γλυφάδας για το 2024. Μικροί και μεγάλοι φορώντας τα αποκριάτικα τους και με σύμμαχο το κέφι και τη όρεξη για χορό και αστεία ακολούθησαν τις σχολικές ομάδες και έγιναν όλοι μαζί μια μεγάλη παρέα που κατέκλυσε από νωρίς την Οδό Γούναρη!
Στη πομπή προπορεύτηκε ο Βασιλιάς καρνάβαλος και αμέσως μετά το τρενάκι του Δήμου με τα παιδιά από τα νηπιαγωγεία. Στη συνέχεια ακολούθησαν τα σχολεία,  όπου το καθένα συμμετείχε με την θεματική του ενότητα, ορισμένα είχαν δημιουργήσει και άρματα.
 Η πομπή τερματίστηκε στη πλατεία Μακεδονίας με το κάψιμο του Βασιλιά Καρνάβαλου! Και η γιορτή ολοκληρώθηκε με συναυλία των ΟΝΙΡΑΜΑ!
Το 3ο Γυμνάσιο Γλυφάδας μαζί με το 3ο Λύκειο συμμετείχαν ως ενιαία ομάδα με το θέμα, «Λούφα και παραλλαγή»! 
Ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε από το να περάσουν οι συμμετέχοντες παρά πολύ ωραία και να ανανεώσουν το ραντεβού για την επόμενη χρόνια 
Πλούσια φωτοειδησεογραφία βρίσκεται ΕΔΩ την οποία επιμελήθηκαν οι: Σωτηρία Χριστινίδου, Ζαφειρία Παπαδημητρίου Τζωρτζίνα Αντωνιάδη, Αλεξάνδρα – Σοφία Ζορμπά και Δήμος Γλυφάδας.

ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου