Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

Εφημερίδα ΠΑΛΜΟΣ Γλυφάδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Η συνέντευξη που πήραν οι μαθητές του Δημοσιογραφικού και Φωτογραφικού Ομίλου, του 3ου Γυμνασίου Γλυφάδας, από τον δήμαρχο Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γιάννη Κωνσταντάτο, δημοσιεύθηκε στο Διάλειμμα, καθώς και στην εβδομαδιαία εφημερίδα «ΠΑΛΜΟΣ Γλυφάδας», που ειδησεογραφικά καλύπτει τα Νότια προάστια.
Η δημοσίευση περιλάμβανε πρωτοσέλιδη αναφορά και κάλυψε η συνέντευξη το «σαλόνι» της εφημερίδας, τις δύο μεσαίες σελίδες, την 12η και 13η, που είναι εξέχουσα θέση!
Τα παιδιά αισθάνθηκαν ενθουσιασμό. χαρά και ικανοποίηση για την περαιτέρω δημοσιοποίηση της προσπάθειας τους. Ήταν κάτι που δεν το περίμεναν! Ένοιωσαν όμως όμορφα που είχαν στα χέρια τους έντυπη την συνέντευξη!  
Η συνομιλία ανάμεσα στους μαθητές - δημοσιογράφους και στον δήμαρχο Γιάννη Κωνσταντάτο ήταν υποδειγματική! Εστίασε στο θέμα, με ερωτήσεις που απαντούσε ο δήμαρχος και αποσκοπούσαν στην διερεύνηση, στην αποκάλυψη και στην ανακάλυψη ό,τι σχετιζόταν με το πάρκο της Αφροδίτης. Απουσίαζε η κολακεία! Ιδιότητα που στις μέρες μας συνηθίζεται στο δημοσιογραφικό λόγο, κυρίως στην τηλεόραση.
Η δημοσίευση έγινε το Σάββατο 2 Μαρτίου, στο φύλλο 1579 . Διαβάστε την ΕΔΩ σε αρχείο pdf.
Ο «ΠΑΛΜΟΣ Γλυφάδας» κυκλοφορεί αδιάκοπα 32 χρόνια και είναι η μοναδική εβδομαδιαία εφημερίδα της περιοχής. Ιδρυτής της είναι ο Δημήτρης Φιλιππόπουλος και συνεχίζουν την έκδοσή της τα παιδιά του, Παύλος (εκδότης) και Έφη (διευθύντρια). 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου