Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022

Προτεραιότητα των γονέων!

 Επαναληπτική απολογιστική συνέλευση 

Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στις 10:30 το πρωί, στο 3ο Γυμνάσιο Γλυφάδας,  πραγματοποιείται η επαναληπτική απολογιστική συνέλευση του Συλλόγου Γονέων, λόγω μη απαρτίας της πρώτης. Στη συγκέντρωση αυτή παρουσιάζεται το έργο που έχει φέρει σε πέρας κατά την διάρκεια της θητείας της η διοίκηση του Συλλόγου. Παράλληλα είναι και συνάντηση για ανταλλαγή ιδεών και απόψεων, καθώς και επικοινωνίας των γονέων ώστε να  μοιραστούν τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς τους.
Ενημέρωση θα υπάρξει και για τις επικείμενες εκλογές, που διεξάγονται την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, για την ανάδειξη νέας διοίκησης καθώς και των εκπροσώπων στην Ένωση Συλλόγων Γονέων Γλυφάδας. 
Εκλέγεται η εφορευτική επιτροπή για την διεξαγωγή των αρχαιρεσιών και οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι για την Διοίκηση του Συλλόγου, την εκπροσώπηση στην Ένωση Γονέων και την  Ελεγκτική Επιτροπή να υποβάλλουν την σχετική αίτηση (ΕΔΩ). Η υποψηφιότητα στον Σύλλογο γονέων είναι πράξη εθελοντισμού η οποία έχει αποδέκτη τα παιδιά του σχολείου. Επιθυμητό είναι να γίνει υπέρβαση των ανασταλτικών παραγόντων που αδρανοποιούν αυτήν την διάθεση προσφοράς που χρειάζεται ελάχιστο προσωπικό χρόνο. 
Καλό είναι να μην απουσιάσει κανένας γονέας από την σύναξη αυτή! Η συμμετοχή τους είναι σημαντική και αναγκαία στην ύπαρξη του Συλλόγου καθώς και στην συνέχιση του θεσμοθετημένου ρόλου του στην ζωή της σχολικής κοινότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου