Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

 ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ

Αρχαιρεσίες την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου έχει ο Σύλλογος Γονέων του 3ου Γυμνασίου Γλυφάδας. Οι γονείς ψηφίζουν για να αναδείξουν Διοικητικό Συμβούλιο, Ελεγκτική Επιτροπή, και τους εκπροσώπους τους στην Ένωση Συλλόγων Γονέων Γλυφάδας.
Οι εκλογές διεξάγονται στο χώρο του σχολείου (ισόγεια αίθουσα ΠΡΟΚΑΤ) και η ψηφοφορία διαρκεί από τις 10:00 το πρωί έως τις 2:00 το μεσημέρι.
Για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος πρέπει να έχουν οι γονείς μαζί τους την ταυτότητά τους και να είναι ταμειακά εντάξει, η οικονομική τακτοποίηση, των 10€ η οικογένεια, γίνεται και την ημέρα των εκλογών.
 Η συμμετοχή των γονέων στην εκλογική διαδικασία είναι σημαντική και αναγκαία για την ύπαρξη του Συλλόγου και στην συνέχιση του θεσμοθετημένου ρόλου του στην ζωή της σχολικής κοινότητας. Χρειάζεται να ψηφίσουν τουλάχιστον 98 γονείς που αντιστοιχούν στο 1/3 της δύναμης των μαθητών του σχολείου.
Το ψηφοδέλτιο του Συλλόγου κλείνει τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 1 Δεκεμβρίου, όσοι ενδιαφέρονται συμπληρώνουν την αίτηση (ΕΔΩ) και στέλνεται στο e-mail του Συλλόγου. Η κατάσταση με τους υποψηφίους θα σταλθεί ηλεκτρονικά στους γονείς την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου.
Την Κυριακή εκλογές έχει και ο Σύλλογος γονέων του 3ου Λυκείου, έτσι με μια επίσκεψη διευθετούνται δύο σχολικές υποχρεώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου