Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Στο 3ο Γυμνάσιο Γλυφάδας

Τουρνουά ποδοσφαίρου 

Τις δύο τελευταίες εβδομάδες πριν την έναρξη των εξετάσεων και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε τουρνουά ποδοσφαίρου μεταξύ των μαθητών του 3ου Γυμνασίου Γλυφάδας. Ήταν πρωτοβουλία του σχολείου με συντονίστρια τη γυμνάστρια, Χρύσα Γεωργακάκη. Οι ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις διεξήχθηκαν στο σύγχρονο γήπεδο 5Χ5 με συνθετικό χλοοτάπητα νέας γενιάς που διαθέτει το σχολείο και πήραν μέρος όλα τα τμήματα.
Τα τμήματα της πρώτης Γυμνασίου αναμετρήθηκαν μεταξύ τους με νικητήριο τμήμα το Α2.
Ενώ από τη Β 'και τη Γ' Γυμνασίου κατάφεραν να φτάσουν στο μεγάλο τελικό το Γ1 και το Γ4 την Δευτέρα 29 Μαϊου. Στην ποδοσφαιρική αναμέτρηση συνυπήρχαν ο ενθουσιασμός, οι ωραίες φάσεις, τα θαυμάσια γκολ και η ένθερμη κερκίδα που κυριολεκτικά βίωνε τον αγώνα συμμετέχοντας με παροτρύνσεις, στους θεατές ήταν οι καθηγητές και ο δημαρχος Γιώργος Παπανικολάου. Νικήτρια η ομάδα του Γ1 με το καταιγιστικό σκορ του 11-2 καθώς η επιτυχία της ευνοήθηκε από την πιο λειτουργική ομαδικότητα που παρουσίασε κερδίζοντας το τουρνουά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά (πέρυσι ως Β1).
Σκοπός του τουρνουά ήταν οι μαθητές να ψυχαγωγηθούν και να αναδείξουν αξίες και αρχές όπως η συνεργασία, η ομαδικότητα, η δημιουργικότητα μέσα από το παιχνίδι, καθώς και η ευγενής άμιλλα μεταξύ των αθλητών-μαθητών.

ΧΑΡΗΣ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΦΩΤΟΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου